Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

To παλιο μεταλλικο ποτηστηρι!

Γιαγιαα,ποτε θα φτιαξης το ποτηστηρι μου?




Αυτην την ερωτηση ακουω απο την εγγονουλα μου,οταν ερχεται στο σπιτι μου!Της  ειχα παρει ενα μικρο ποτηστηρι για να ποτηζει τα λουλουδια του κηπου,που τοσο της αρεση! Μα με τα χρονια,ξεβαψαν τα χρωματα του και η μεταλλικη πεταλουδιτσα,ξεθωριασε και αυτη!Τωρα που λειπει στο χωριο η μπεμπα μου,αποφασισα να της φτιαξω το μικρο της ποτηστηρι!Το εβαψα απο την αρχη,ζωγραφισα επανω την πεταλουδα,κολλησα μοτιβο με χαρτοπετσετα,εκανα μικρα τριανταφυλακια με στενσιλς.Αυτην την εμπνευση ειχα πως να της το φτιαξω!Τωρα το ροζ ποτηστηρακι,ειναι ετοιμο και περιμενη την εγγονουλα μου να ερθη να ποτηση!!Φανταζομαι την εκπληξη της οταν το δει!


Mεταλλικο ποτηστηρι με χαρτοπετσετα και στενσιλς.


                           Ο φαρος!











Αγνατευη απο ψηλα την θαλασσα!Στεκεται αγερωχος και περηφανος,σκορπωντας το φως του!Ακτινοβολη και μαγευη,και ειναι ο φρουρος ολων των ναυτικων!




Μπουκαλακι με ριζοχαρτο και κρακελε 2συστ,.





Η πισω πλευρα.


Το μικρο αυτο μπουκαλακι,ειναι απο ουζο.Του κολλησα ριζοχαρτο,εκανα κρακελε 2συστ.,γεμισα το κρακελε με πατινα,και εκανα φωτοσκιασεις.





               Που πας καραβακι με τετοιο καιρο!
                              

Δισκος με χαρτοπετσετα.

Τον δισκο αυτον,σκεφτηκα να του αλλαξω look!
Toν εβαψα σε μπεζ χρωμα με ακρυλικη μπογια,αφου εκοψα με το χερι την χαρτοπετσετα,κολλησα τα μοτιβακια,εκανα φωτοσκιασεις,και τον περασα με βερνικη.Την χαρτοπετσετα,μου την χαρισε η φιλη MARIE ΑΝΝΕ !Σε ευχαριστω πολυ!!!

Σας αφιερωνω aυτο το καλοκαιρινο τραγουδακι,με πολυ αγαπη!Πολλα δροσερα φιλακια σε ολη την μπλογκογειτονια!!!   







                         

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...