Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Βολτα στο χωριο Αθανασιος Διακος.

Καλημερα  φιλες μου, στην ομορφη μπλογκογειτονια!Σημερα θα παμε βολτα στο ομορφο χωριο Αθανασιος Διακος στον νομο Φωκιδος.Βρισκεται σε υψομετρο 1050μ.,στις πλαγιες των Βαρδουσιων.Ειναι ενα πανεμορφο χωριο με πλουσια δαση απο ελατα,και θεα την
Γκιωνα,τα Βαρδουσια και την Οιτη.



Αθανασιος Διακος,Ν.Φωκιδας



Ειναι η γενετειρα του Αθανασιου Διακου,του ηρωα του 1821.
Το ποταμι που διασχιζει το χωριο,δημιουργη μια υπεροχη βλαστηση  απο πανυψηλα ελατα,πλατανια,βελανιδιες,καστανιες,καρυδιες και μηλιες!

Το ποταμι που διασχιζει το χωριο.

Στην κεντρικη πλατεια του χωριου θα βρειτε διαφορα ψητα,αλλα κυριως το γνωστο παγωτο ΡΑΒΑΝΗ,που φτιαχνετε απο γαλα προβατων που βοσκουν στα λιβαδια των Βαρδουσιων!

Πλατεια Αθανασιου Διακου.
 

Το δασος με ελατα.





Εγω φιλες μου το επισκευθηκα περισυ το καλοκαιρι,και ξετρελαθηκα με την ομορφια του τοπιου!Την νυχτα μπορεις να ακουσης το γλυκο κελαηδισμα των αηδονιων!


Μετα την βολτα που πηγαμε στο ομορφο χωριο Αθανασιος Διακος,εχω να σας δειξω μπουκαλια φτιαγμενα με ντεκουπαζ ,εχοντας ως θεμα ,TO ΧΩΡΙΟ!


Ντεκουπαζ σε μπουκαλι με χαρτοπετσετα.



Ντεκουπαζ σε μπουκαλι με ριζοχαρτο.





Ενα ξυλινο κουτακι το μεταμορφωσα με ντεκουπαζ,βαζοντας χαρτι δικης μου εκτυπωσης,κανοντας κρακελε 2 συστατικων,γεμιζοντας το κρακελε με πατινα,και το στολισα νε stencills!











Σε αυτο το κερακι,εβαλα χαρτι για ντεκουπαζ,βοτσαλακια,και εκανα φωτοσκιασεις!









Σας ευχομαι καλη εβδομαδα φιλες μου,και πολλα δροσερα φιλακια!!!








 



linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...